1. COMPROMESOS AMB L’EXCEL·LÈNCIA DEL PRODUCTE I EL SERVEI

GUARDIAN SELECT és el grup de fabricants de vidre d’Espanya i Portugal que reuneix els requisits estrictes d’excel·lència que exigeix ​​Guardian Glass.
Els membres de GUARDIAN SELECT han estat seleccionats per el seu compromís en la millora contínua en la fabricació de vidres de
doble vidre. Les unitats de doble vidre GUARDIAN SELECT creen espais més confortables en potenciar i garantir les prestacions
del vidre Guardian i de la finestra.

2. QUALITAT DE FABRICACIÓ SUPERIOR

Les empreses llicenciades al distintiu de qualitat GUARDIAN SELECT certifiquen el compliment de la Norma UNE-EN 1279 a través de segells voluntaris de qualitat certificats per ENAC (Espanya) i IPQ (Portugal).
Mentre que el marcatge CE se centra únicament en autocontrols de qualitat de producte (realitzats internament pel propi fabricant), el programa GUARDIAN SELECT exigeix, a més, la implantació d’un sistema de gestió de la qualitat amb controls externs.
Mostra de la confiança que tenim en el comportament de els nostres vidres aïllants, GUARDIAN SELECT proporciona 10 anys de garantia a partir de la data de fabricació, a fi d’oferir a els nostres clients més tranquil·litat.

3. UNA MARCA DE PRESTIGI

Màxima eficiència i innovació en la fabricació de vidre Fundada a Detroit el 1932, Guardian Industries s’ha convertit,
gràcies al seu perfil tecnològic i capacitat innovadora, en un dels principals fabricants mundials de vidre. Amb seu a Auburn Hills (Míchigan, EUA), Guardian Glass emplea més de 17.000 persones, distribuïdes en 25 països, que es dediquen a la fabricació de vidres de prestacions superiors. A Espanya, Guardian Glass compta amb plantes de producció a Llodio (Àlaba) i Tudela (Navarra), així com deu punts de distribució. Des de fa més de vint anys, Guardian Glass ha estat reconeguda com una de les empreses amb més expansió i dinamisme del sector. Els seus vidres vesteixen edificis emblemàtics als cinc continents.

4. SELECCIÓ DE VIDRE PER A LA MILLOR COMPOSICIÓ

L´elecció més adequada del vidre aïllant compon el 80% del valor U i el 100% del factor solar. Els vidres aïllants marca GUARDIAN SELECT ofereixen els seus
millors prestacions en combinació amb els vidres:
Guardian SNX 60® Extra Tèrmiques + Extra Solars
Guardian Sun® Tèrmiques + Solars
ClimaGuard® Tèrmiques
LamiGlass® Seguretat
LamiGlass Acoustic® Seguretat + Acústiques
Per ajudar-te en la selecció de vidre de prestacions tèrmiques i solars; i el vidre de seguretat i aïllament acústic,
hem creat les fitxes «Crea la composició perfecta» que trobaràs a les següents pàgines.