El nostre compromís és oferir-te una àmplia gamma de productes i serveis d’alta qualitat que s’adaptin a les vostres exigències i pressupost. Ja sigui que estiguis buscant renovar les finestres per millorar l’eficiència energètica de la teva llar, o si necessites solucions personalitzades d’alumini i PVC per al teu projecte comercial, som aquí per oferir-te la millor assessoria i opcions. El nostre equip d’experts altament capacitats està llest per escoltar les vostres idees, necessitats i requeriments.

No esperis més! Explora el nostre lloc i deixa’ns mostrar-te per què som l’opció preferida al comerç d’aluminis, PVC, vidres i finestres. La teva satisfacció és la nostra prioritat. Només has de completar un formulari breu, i en poc temps rebràs opcions personalitzades que s’ajustin a les teves preferències.

ENVIA EL FORMULARI I DEMANA EL TEU PRESSUPOST!

Telèfon

973 808 077

Mòbil / Whatsapp

651 855 021

Email

xavier@aluminislleida.com 

Direcció

C/ Tamarite de Llitera, 9 Baixos, 25008 Lleida

També a Urbanització Pla de l’ermita – Taüll

He llegit i accepto la política de privacitat
Dono el meu consentiment per rebre missatges promocionals
Tractem la informació que ens facilita per tal d'enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l'empresa. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l'activitat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en ALUMINIS XAVIER estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.