Xavier Alumini i vidre t’ofereix la major qualitat en el servei d’instal•lació de vidres i alumini.

Els professionals de Xavier satisfaran de manera eficaç qualsevol dels teus projectes de tancament, ja siguin finestres i galeries, mampares de bany, persianes, etc.

Climalit amb planiterm ULTRA N

Saint-Gobain Glass dóna la benvinguda a un nou vidre d'aïllament tèrmic reforçat d'alta gamma: el SGG PLANITHERM ULTRA N.

Aquest aïllament tèrmic reforçat d'alta gamma, fins a tres vegades superior al d'una unitat de vidre aïllant amb vidre float incolor, redueix el coeficient de transmitància tèrmica U a 1,13 enfront del valor de 1,20 del seu producte antecessor, el SGG PLANITHERM FN (1).

Així, permet aprofitar al màxim les dependències envidrades, fins i tot en les estacions més fredes, i ajuda a reduir la despesa en calefacció, minimitzant les emissions de CO2. A més, garanteix la màxima entrada de llum natural i confort en les estades gràcies a la seva transparència i neutralitat.

Màxim confort, estalvi energètic i compromís amb el medi ambient en un sol producte. I tot sense renunciar a l'estètica, ja que la seva aparença ultra neutra sintonitza a la perfecció amb l'arquitectura moderna.

Tancament de finestres i galeries

El tancament de finestres i galeries crea un aïllament tèrmic i acústic que confereix un ambient més confortable a la teva llar.

Mampares de bany

Les mampares de bany aporten un toc diferencial al teu lavabo i a més, són el sistema més pràctic i funcional de mantenir-lo sempre en bones condicions.

Persianes

Les persianes t’ofereixen principalment seguretat, privacitat, protecció contra els agents climàtics i aïllament tèrmic i acústic. Gràcies a la gran varietat de models que existeixen actualment al mercat, podràs escollir el que més s’adapti a les teves necessitats particulars.

Gran varietat de vidres

Projectes de qualitat amb alumini.

ALUMINIS XAVIER, S.L. · C/ Tamarit de Llitera, 9, baixos · 25008 · Lleida · Telf. 973 808 077 | Email: xavier@aluminislleida.com · Termes i condicions | credits